header header
header header header v
header tupperware header header header
header header
header header
header header
header header header
    FAQ  |  Zoeken  |  Gebruikerslijst  |  Gebruikersgroepen  |  Profiel header
header header
header header header header header header header
hoge hoed

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    tupperware -> A. dozen
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Nicole Windsor



Geregistreerd op: 29 Jun 2020
Berichten: 3

BerichtGeplaatst: 29-06-2020 09:15:13    Onderwerp: hoge hoed Reageren met citaat

In de wereld van startups is de 'oprichter' meestal iemand die hoge hoed aanwezig is bij de oprichting van het project. En het "management" is meestal wanneer de mensen een aantal managementbeslissingen nemen over het project. In plaats van wanneer iemand maanden na de succesvolle afronding van de tokenverkoop en de succesvolle lancering van het netwerk wordt aangenomen; ingehuurd onder voorwaarden om een aantal KPI's te bereiken en daarvoor bonussen te krijgen; aangenomen op de functie van "community director"; en werd een paar maanden later ontslagen, en bereikte nooit de KPI's. Misschien voor iets anders - aangezien de officiële aankondiging dat hij ontslagen wordt de woorden "Universa altijd staat voor transparantie, integriteit en naleving van alle wetten" bevatten.

Op dit moment lijkt de regelgeving in de Verenigde Staten nogal vijandig tegenover Weegschaal - zelfs president Doland Trump heeft zich tegen het project hoed dames uitgesproken door te zeggen dat de digitale valuta van de socialemediagigant 'weinig aanzien of betrouwbaarheid zal hebben'. Tijdens de opmerking benadrukte Trump ook het belang van de Amerikaanse dollar - die de gevoelens leek te weerspiegelen van een aantal centrale banken over de hele wereld, die bang hoed digital zijn dat de komst van Weegschaal hun soevereine valuta's zou kunnen ondermijnen.

Ondertussen is de tweede dag van hoorzittingen goed op weg, en het begon met een knal: Rep. Waters begon haar toespraak met de bewering dat Facebook een "gedemonstreerd patroon heeft laten zien van het niet privé houden van consumentengegevens op een schaal vergelijkbaar met Equifax "en" stond kwaadwillende Russische overheidsactoren toe advertenties te kopen en te targeten. " De tijd zal leren of Facebook erin slaagt de wetgevers te overtuigen, maar het lijkt erop dat er niet veel tools beschikbaar zijn voor Amerikaanse sjaal look toezichthouders die kunnen voorkomen dat Weegschaal vorm krijgt.

De daadwerkelijke berichten van secretaris Mnuchin en president Trump waren echter niet positief, waarbij president Trump Bitcoin beschreef als een speculatief goed met waarde gebaseerd op ijle lucht. Secretaris Mnuchin, in navolging van de gevoelens van president Trump, verklaarde dat de financiële autoriteiten in de Verenigde Staten het toezicht op de cryptocurrency-sector zullen verscherpen en waarschuwen tegen een grotere controle door toezichthouders. Mnuchin verklaarde: Met de vorming van de Financial Stability Oversight Council's Working Group on Digital Assets door de Treasury Department, waarschuwde secretaris Mnuchin ook dat geldtransmitters en andere entiteiten die actief zijn in de crypto-sector zullen worden beheerd door agentschappen zoals FinCEN, de Securities Exchange Commission ( SEC) en de Commodities and Futures Trading Commission (CFTC) op volle capaciteit. De Amerikaanse minister van Financiën voegde ook toe:

In een halvering van de blokbeloning, een mechanisme van het Bitcoin blockchain-protocol dat ongeveer om de vier jaar wordt geactiveerd, wordt de beloning die mijnwerkers in Bitcoin ontvangen voor mijnbouwblokken voor het blockchain-netwerk gehalveerd. Als gevolg hiervan daalt het tempo waarin nieuwe Bitcoin wordt gedolven, waardoor sjaal dames het circulerende aanbod van het activum en het tempo waarin nieuw aanbod van het activum naar beurzen wordt gestuurd, afneemt.

Toen Libra voor het eerst zijn witboek voor het publiek publiceerde, zeiden leidinggevenden van cryptocurrency-bedrijven, waaronder Ripple-CEO Brad Garlinghouse, dat het de markt aanzienlijk aantrekkelijk maakte, waardoor vastgelopen contracten tot stand kwamen. Het is daarom mogelijk dat de onthulling van Weegschaal eind juni tot een piek in de retailbelangen heeft geleid en dat het toenemende toezicht door toezichthouders de nabije toekomst van Weegschaal zou kunnen belemmeren, wat ertoe zou kunnen leiden dat sommige beleggers twijfelen aan de kortetermijnprestaties van de cryptomarkt.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    tupperware -> A. dozen Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!